Vacatures in Ede

Werken in Ede

Op zoek naar praktische vacatures in Ede en omstreken waarbij je kunt bouwen aan een stabiele toekomst? Bij uitzendbureau Yald begrijpen we dat je als praktisch opgeleide professional op zoek bent naar meer dan alleen standaard uitzendwerk. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het ontdekken van vacatures in Ede die niet alleen passen bij jouw expertise en ervaring, maar ook lange termijn perspectief bieden.

Assemblagemedewerker Vakantiewoningen Ede

  • 32 - 40 uur
  • Ede
  • € 2300 - € 3250 per maand

Zoek jij een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden in regio Ede? Wil jij meer geld verdienen en prachtige houten vakantiewoningen bouwen? Lees dan snel verder, wij hebben een mooie functie voor je open staan! Functieomschrijving: Onze werkgever in regio Ede is snelgroeiende specialist in bouwen van duurzame en luxe vakantiewoningen. Je bouwt dus complete huizen in een werkplaats. Binnen deze organisatie …

Allround Timmerman

  • 40 - 40 uur
  • Ede
  • € 3000 - € 3500 per maand

Wil jij graag met je handen werken en goed verdienen? Heb jij ervaring in de bouw en zoek je veel afwisseling? Lees dan snel verder, wij hebben een mooie functie als Allround Timmerman voor je open staan! Functieomschrijving: Binnen deze organisatie in regio Ede krijg je de mogelijkheden om je te ontwikkelen. De projecten lopen sterk uiteen: van kapitale villa’s …

Junior Timmerman

  • 40 - 40 uur
  • Ede
  • € 2700 - € 3500 per maand

Wil jij graag met je handen werken en ben je leergierig? Heb jij ervaring in de bouw en zoek je veel afwisseling? Lees dan snel verder, wij hebben een mooie functie als Junior Timmerman voor je open staan! Functieomschrijving: Binnen deze organisatie in regio Ede krijg je de mogelijkheden om je te ontwikkelen. De projecten lopen sterk uiteen: van kapitale …

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV bij ons achter, dan gaan wij op zoek naar de baan die bij jou past.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Waarom kiezen voor uitzendbureau Yald bij het zoeken naar praktische vacatures in Ede met lange termijn perspectief?

Lokaal gericht

Als gespecialiseerd uitzendbureau in Ede hebben we een uitgebreide kennis van de lokale arbeidsmarkt. We begrijpen dat het voor jou belangrijk is om een baan te vinden waarbij je kunt groeien en ontwikkelen op de lange termijn. We hebben nauwe relaties met bedrijven in Ede die op zoek zijn naar gemotiveerde professionals zoals jij.

Duurzame carrières

Bij uitzendbureau Yald focussen we op vacatures die niet alleen tijdelijk werk bieden, maar ook mogelijkheden voor een duurzame carrière. We streven ernaar om vacatures aan te bieden waarbij je kunt bouwen aan een stabiele toekomst en waarbij groei en ontwikkeling centraal staan.

Persoonlijke begeleiding

We geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding. Bij uitzendbureau Yald nemen we de tijd om jouw carrièredoelen en wensen te begrijpen, zodat we vacatures kunnen voorstellen die passen bij jouw lange termijn perspectief. Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te ondersteunen tijdens het sollicitatieproces en je te begeleiden bij het maken van de juiste carrièrekeuzes.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

We werken samen met gerenommeerde werkgevers in Ede die zich richten op het bieden van stabiele en kwalitatieve werkgelegenheid. We selecteren vacatures zorgvuldig om ervoor te zorgen dat je alleen mogelijkheden krijgt voorgeschoteld die overeenkomen met jouw lange termijn perspectief.

Wacht niet langer!

Ontdek de mogelijkheden in de praktische sector en neem vandaag nog contact op met uitzendbureau Yald om jouw ideale praktische baan in Ede met lange termijn perspectief te vinden. Samen bouwen we aan jouw succesvolle toekomst!
Image

Recente vacatures

Timmerman Amersfoort
Verhuurmedewerker Gorinchem
Deurenmonteur Hilversum

Werknemers

Maak gebruik van onze vakkennis!
Meer info

Werkgevers

Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons.
Meer info