Vacatures in Nieuwegein

Werken in Nieuwegein

Hé jij daar, ben je op zoek naar te gekke vacatures in Nieuwegein? Zoek niet verder! Bij uitzendbureau Yald zijn we jouw partner in crime als het gaat om het vinden van jouw droomjob. We begrijpen dat een baan vinden die bij je past essentieel is voor je carrière, en daarom staan we klaar om je op alle fronten te ondersteunen.

Servicemonteur Nieuwegein

  • 40 - 40 uur
  • Nieuwegein
  • € 2750 - € 3950 per maand

Houd je van sleutelen en heb je gereedschapskennis? Ben jij leergierig en zie jij jezelf werken als Servicemonteur in de buitendienst? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in regio Nieuwegein wat zich richt op het ontwikkelen en bouwen en onderhouden van machines en voertuigen. Er heerst een informele sfeer en je werkt met een hecht team. …

Magazijnmedewerker Nieuwegein

  • 38 - 38 uur
  • Nieuwegein
  • € 2300 - € 2650 per maand

Ben jij een logistiek talent? En zoek je een afwisselende functie als Magazijnmedewerker in de dagdienst? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Nieuwegein wat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van machines en voertuigen. Er heerst een informele sfeer en je werkt met een hecht team. Je krijgt als Logistiek Medewerker een goed inwerktraject …

Assemblage Monteur Nieuwegein

  • 38 - 38 uur
  • Nieuwegein
  • € 2600 - € 4050 per maand

Houd je van sleutelen en heb je gereedschapskennis? Ben jij leergierig en zie jij jezelf werken als Assemblagemonteur in een werkplaats? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in regio Nieuwegein wat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van machines en voertuigen. Er heerst een informele sfeer en je werkt met een hecht team. Je krijgt …

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV bij ons achter, dan gaan wij op zoek naar de baan die bij jou past.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Wat maakt uitzendbureau Yald de beste keuze voor het vinden van vacatures in Nieuwegein?

Lokale focus

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard. Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons. Wat levert uitzenden u op?

Wanneer u personeel bij ons inleent, heeft u als werkgever geen risico’s en maximale flexibiliteit. Het is ons vak om de perfecte match te maken. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk in om die passende kandidaat te vinden. Yald spit voor u de cv’s door, checkt referenties en voert uitvoerige gesprekken.

Wij zijn tijdens de periode van uitzenden juridisch werkgever. Dat betekend dat wij het risico dragen, het salaris uitbetalen, de personeelsadministratie regelen, etc. U betaalt alleen de gewerkte uren en daarmee is uw aanvraag altijd vrijblijvend. Wij stemmen volledig op uw bedrijf af. Zo denken wij actief mee in de ontwikkeling en scholing voor uw medewerker. Wilt u de medewerker na verloop van tijd zelf in dienst nemen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Yald levert maatwerk en is betrokken bij de groei van uw bedrijf.

Wij zijn werkzaam binnen de techniek, bouw, groen, industrie, logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Uitgebreid netwerk

Bent u of is uw perfecte match op zoek naar minder flexibiliteit maar juist naar zekerheid? U kunt zich richten op uw core business terwijl wij ons vak uitoefenen: op zoek naar die passende kandidaat. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij onze kandidaten uitvoerig.

Bij detachering is de ingeleende medewerker bij ons in dienst. Detachering is aan een vaste termijn gebonden. Dat wil zeggen dat deze werknemer niet zomaar zijn contract kan beëindigen. Dit geeft zowel voor u als de werknemer meer zekerheid dan uitzenden.

Tijdens deze periode investeren wij in scholing en opleiding op maat. Daarnaast regelen wij de personeelsadministratie, betalen wij het salaris uit en is Yald verantwoordelijk voor premies, pensioenopbouw, en overige afdrachten.

Persoonlijke begeleiding

Bent u op zoek naar een medewerker met specifieke kwaliteiten? Wilt u deze medewerker direct zelf in dienst nemen?

Het vinden van die perfecte match is ons vak. Dit nemen wij graag bij u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij potentiële kandidaten uitvoerig.

No cure no pay; natuurlijk betaald u alleen wanneer wij de kandidaat hebben gevonden. Wij willen actief bouwen aan de groei van uw bedrijf.

Kwaliteit

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard.

Heeft u een moeilijk invulbare vacature? Een hoog ziekteverzuim? Hoe houdt u goed personeel binnen de club? Dit is ons vak. Met onze jarenlange expertise denken wij als HR partner graag met u mee.

Betrouwbaarheid

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard.

Heeft u een moeilijk invulbare vacature? Een hoog ziekteverzuim? Hoe houdt u goed personeel binnen de club? Dit is ons vak. Met onze jarenlange expertise denken wij als HR partner graag met u mee.

Kom in contact

Bij uitzendbureau Yald streven we ernaar om deze waarden in alles wat we doen te belichamen. We zijn vastbesloten om de best mogelijke dienstverlening te bieden en een verschil te maken in de uitzendervaring van zowel onze klanten als onze kandidaten. Neem vandaag nog contact op met uitzendbureau Yald om de volgende stap in je carrière te zetten. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte baan!
Image

Recente vacatures

Timmerman Amersfoort
Verhuurmedewerker Gorinchem
Deurenmonteur Hilversum

Werknemers

Maak gebruik van onze vakkennis!
Meer info

Werkgevers

Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons.
Meer info