Over Yald

Ons team

Snel, transparant, proactief en met vakkennis. Dat is Yald.
Wij zijn Geert en Joost. Samen hebben wij 20 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en vormen wij een energiek, doelgericht en benaderbaar duo. Vanuit onze vakkennis werken wij persoonlijk en denken wij altijd in mogelijkheden. Wij willen het beter doen dan gisteren en werken met plezier. Het maken van de perfecte match geeft ons energie. Daarom doen wij wat we doen.

Image

Geert van den Born

Geert

Joost van Leer

Joost

Onze naam

De naam ‘Yald’ past perfect bij onze manier van werken. Het Engelse woord ‘Yald’ betekent letterlijk ‘to give it everything, all you’ve got.’ Met deze aanpak maken wij impact op onze omgeving en vormen de verbindende kracht tussen bedrijven en werknemers. Geen ingewikkeld verhaal, gewoon vanuit de juiste houding er alles aan doen. Echt tevreden zijn we pas als we concreet onze bijdrage leveren aan de groei van organisaties en jou als werkzoekende echt een stap verder helpen in je loopbaan.

Voor werkgevers

Wij zijn actief in regio Amersfoort en onze specialismen bestaan uit:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en selectie
  • HR advies
Neem contact op

Transparante communicatie, vakkennis en pro activiteit. Dat zijn wij. Als persoonlijk arbeidsbemiddelaar komen wij graag bij u langs om kennis te maken en te begrijpen wat jullie doen en wie jullie zijn. Wij denken actief mee als HR partner en hebben door onze ervaring en de kennis om die vacature binnen uw organisatie perfect in te vullen.

Wat levert onze samenwerking u op? Bekwame en betrokken medewerkers die zich kunnen ontwikkelen. Een baan waarin zij het beste tot hun recht komen. Mensen maken het bedrijf. Daar bouwen wij graag aan mee.

Onze specialismen

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving en selectie
  • HR advies

Uitzenden

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard. Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons. Wat levert uitzenden u op?

Wanneer u personeel bij ons inleent, heeft u als werkgever geen risico’s en maximale flexibiliteit. Het is ons vak om de perfecte match te maken. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk in om die passende kandidaat te vinden. Yald spit voor u de cv’s door, checkt referenties en voert uitvoerige gesprekken.

Wij zijn tijdens de periode van uitzenden juridisch werkgever. Dat betekend dat wij het risico dragen, het salaris uitbetalen, de personeelsadministratie regelen, etc. U betaalt alleen de gewerkte uren en daarmee is uw aanvraag altijd vrijblijvend. Wij stemmen volledig op uw bedrijf af. Zo denken wij actief mee in de ontwikkeling en scholing voor uw medewerker. Wilt u de medewerker na verloop van tijd zelf in dienst nemen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Yald levert maatwerk en is betrokken bij de groei van uw bedrijf.

Wij zijn werkzaam binnen de techniek, bouw, groen, industrie, logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Detacheren

Bent u of is uw perfecte match op zoek naar minder flexibiliteit maar juist naar zekerheid? U kunt zich richten op uw core business terwijl wij ons vak uitoefenen: op zoek naar die passende kandidaat. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij onze kandidaten uitvoerig.

Image

Bij detachering is de ingeleende medewerker bij ons in dienst. Detachering is aan een vaste termijn gebonden. Dat wil zeggen dat deze werknemer niet zomaar zijn contract kan beëindigen. Dit geeft zowel voor u als de werknemer meer zekerheid dan uitzenden.

Tijdens deze periode investeren wij in scholing en opleiding op maat. Daarnaast regelen wij de personeelsadministratie, betalen wij het salaris uit en is Yald verantwoordelijk voor premies, pensioenopbouw, en overige afdrachten.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een medewerker met specifieke kwaliteiten? Wilt u deze medewerker direct zelf in dienst nemen?

Het vinden van die perfecte match is ons vak. Dit nemen wij graag bij u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij potentiële kandidaten uitvoerig.

No cure no pay; natuurlijk betaald u alleen wanneer wij de kandidaat hebben gevonden. Wij willen actief bouwen aan de groei van uw bedrijf.

HR advies

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard.

Heeft u een moeilijk invulbare vacature? Een hoog ziekteverzuim? Hoe houdt u goed personeel binnen de club? Dit is ons vak. Met onze jarenlange expertise denken wij als HR partner graag met u mee.

Kom in contact met ons

Wij reageren altijd persoonlijk en snel. Kom gerust langs op onze vestiging in Amersfoort, de koffie staat klaar.
Image

Recente vacatures

Junior Montagemedewerker
Junior Plaatwerker
Junior Timmerman Ede

Werknemers

Maak gebruik van onze vakkennis!
Meer info

Werkgevers

Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons.
Meer info