Vacatures in de Bouw

Werken in de Bouw

Op zoek naar bouwvacatures waarbij je kunt bouwen aan een stabiele carrière? Bij uitzendbureau Yald begrijpen we jouw behoefte aan lange termijn perspectieven in de bouw. Ontdek onze unieke aanpak waarbij we niet alleen focussen op het matchen van vacatures, maar ook op een persoonlijke benadering die past bij jouw wensen en ambities.

Leerling Timmerman

  • 40 - 40 uur
  • Baarn
  • € 2600 - € 3250 per maand

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de bouw? Wil je jezelf ontwikkelen binnen het renovatiewerk en profiteren van een grondig inwerktraject als Leerling Timmerman? Lees dan snel verder en ontdek de kansen die wij bieden! Functieomschrijving: Ons toonaangevende onderhoudsbedrijf in regio Baarn is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en soms ook nieuwbouw van particuliere woningen en bedrijfsgebouwen. Als …

Junior Renovatietimmerman

  • 40 - 40 uur
  • Apeldoorn
  • € 2750 - € 3850 per maand

Ben jij gepassioneerd door de bouw en op zoek naar een leerzame en diverse functie als Junior Renovatietimmerman? Wil je werken binnen een ervaren team en de kans krijgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden die wij bieden! Functieomschrijving: Bij ons gerenommeerde onderhoudsbedrijf in regio Apeldoorn, zijn wij op zoek naar een …

Junior Renovatie Timmerman

  • 40 - 40 uur
  • Baarn
  • € 2700 - € 3550 per maand

Wil jij je passie voor renovatiewerk omzetten in een veelbelovende carrière? Ben jij gedreven, leergierig en klaar om deel uit te maken van een team ervaren vakmensen? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Onze werkgever in regio Amersfoort biedt een unieke kans voor een enthousiaste Junior Renovatietimmerman. In deze rol ga je onder begeleiding van ervaren vakmensen aan de slag met …

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV bij ons achter, dan gaan wij op zoek naar de baan die bij jou past.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Duurzaam carrièrepad

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard. Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons. Wat levert uitzenden u op?

Wanneer u personeel bij ons inleent, heeft u als werkgever geen risico’s en maximale flexibiliteit. Het is ons vak om de perfecte match te maken. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk in om die passende kandidaat te vinden. Yald spit voor u de cv’s door, checkt referenties en voert uitvoerige gesprekken.

Wij zijn tijdens de periode van uitzenden juridisch werkgever. Dat betekend dat wij het risico dragen, het salaris uitbetalen, de personeelsadministratie regelen, etc. U betaalt alleen de gewerkte uren en daarmee is uw aanvraag altijd vrijblijvend. Wij stemmen volledig op uw bedrijf af. Zo denken wij actief mee in de ontwikkeling en scholing voor uw medewerker. Wilt u de medewerker na verloop van tijd zelf in dienst nemen? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Yald levert maatwerk en is betrokken bij de groei van uw bedrijf.

Wij zijn werkzaam binnen de techniek, bouw, groen, industrie, logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Persoonlijke benadering

Bent u of is uw perfecte match op zoek naar minder flexibiliteit maar juist naar zekerheid? U kunt zich richten op uw core business terwijl wij ons vak uitoefenen: op zoek naar die passende kandidaat. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij onze kandidaten uitvoerig.

Bij detachering is de ingeleende medewerker bij ons in dienst. Detachering is aan een vaste termijn gebonden. Dat wil zeggen dat deze werknemer niet zomaar zijn contract kan beëindigen. Dit geeft zowel voor u als de werknemer meer zekerheid dan uitzenden.

Tijdens deze periode investeren wij in scholing en opleiding op maat. Daarnaast regelen wij de personeelsadministratie, betalen wij het salaris uit en is Yald verantwoordelijk voor premies, pensioenopbouw, en overige afdrachten.

Bouwexpertise

Bent u op zoek naar een medewerker met specifieke kwaliteiten? Wilt u deze medewerker direct zelf in dienst nemen?

Het vinden van die perfecte match is ons vak. Dit nemen wij graag bij u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw core business. Wij zetten onze kanalen en ons netwerk voor u in, spitten cv’s door en wij checken altijd referenties. Daarnaast spreken wij potentiële kandidaten uitvoerig.

No cure no pay; natuurlijk betaald u alleen wanneer wij de kandidaat hebben gevonden. Wij willen actief bouwen aan de groei van uw bedrijf.

Vertrouwde relaties

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard.

Heeft u een moeilijk invulbare vacature? Een hoog ziekteverzuim? Hoe houdt u goed personeel binnen de club? Dit is ons vak. Met onze jarenlange expertise denken wij als HR partner graag met u mee.

Betrouwbaarheid

Wij geloven dat mensen het bedrijf maken. Vakbekwaam en betrokken personeel is goud waard.

Heeft u een moeilijk invulbare vacature? Een hoog ziekteverzuim? Hoe houdt u goed personeel binnen de club? Dit is ons vak. Met onze jarenlange expertise denken wij als HR partner graag met u mee.

Wacht niet langer!

Ontdek de mogelijkheden in de bouwsector en neem vandaag nog contact op met uitzendbureau Yald voor jouw ideale bouwcarrière. Ervaar onze persoonlijke benadering en focus op lange termijn perspectief. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw ambities in de bouw kunt verwezenlijken!
Image

Recente vacatures

Junior Montagemedewerker
Junior Plaatwerker
Junior Timmerman Ede

Werknemers

Maak gebruik van onze vakkennis!
Meer info

Werkgevers

Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons.
Meer info