Vacatures in de Logistiek

Werken in de Logistiek

Op zoek naar een uitdagende carrière in de logistiek waarbij je kunt excelleren en groeien? Bij uitzendbureau Yald begrijpen we jouw verlangen naar lange termijn perspectieven in deze bruisende sector. Ontdek onze unieke aanpak waarbij we niet alleen vacatures matchen, maar ook een persoonlijke touch toevoegen die perfect aansluit bij jouw ambities.

Magazijnmedewerker Dagdienst

  • 38 - 38 uur
  • Nieuwegein
  • € 2300 - € 2650 per maand

Ben jij een logistiek talent? En zoek je een afwisselende functie als Magazijnmedewerker in de dagdienst? Lees dan snel verder! Functieomschrijving: Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in Nieuwegein wat zich richt op het ontwikkelen en bouwen van machines en voertuigen. Er heerst een informele sfeer en je werkt met een hecht team. Je krijgt als Logistiek Medewerker een goed inwerktraject …

Magazijnmedewerker

  • 38 - 38 uur
  • Nieuwegein
  • € 2400 - € 3000 per maand

Ben jij gepassioneerd door logistiek en op zoek naar een dynamische functie als Magazijnmedewerker in dagdienst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie. Functieomschrijving: Bij ons familiebedrijf in Nieuwegein krijg je de kans om als Magazijnmedewerker aan de slag te gaan. Hier ontwikkel, bouw en onderhoud je machines en voertuigen in een gezellig en …

Logistiek Medewerker Dagdienst

  • 38 - 38 uur
  • Nieuwegein
  • € 2500 - € 3000 per maand

Ben jij een logistiek talent op zoek naar een afwisselende functie in de dagdienst? Zoek niet verder! Ons familiebedrijf in Nieuwegein, gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van machines en voertuigen, biedt jou een uitdagende en dynamische werkomgeving. Lees snel verder en ontdek waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Functieomschrijving: Als Logistiek Medewerker ben je het kloppende …

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV bij ons achter, dan gaan wij op zoek naar de baan die bij jou past.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

De Groeispecialisten

Wij zijn jouw partners in groei en ontwikkeling binnen de logistieke sector. Met onze diepgaande kennis en ervaring in de logistiek, helpen we jou bij het vinden van vacatures die jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen. We zetten ons in voor jouw professionele groei en succes.

Jouw Logistieke Matchmakers

Wij zijn als matchmakers gespecialiseerd in het vinden van de perfecte logistieke match. We luisteren naar jouw wensen, doelen en talenten en selecteren vervolgens de vacatures die naadloos aansluiten bij jouw profiel. Zo leggen we de basis voor een duurzame en bevredigende loopbaan in de logistiek.

Innovatie en Efficiëntie

We omarmen de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de logistiek. We werken samen met vooruitstrevende bedrijven die streven naar innovatie en efficiëntie. Door met ons samen te werken, krijg je de kans om deel uit te maken van toonaangevende logistieke projecten en de impact van jouw werk te vergroten.

Persoonlijke Begeleiding op Maat

Bij uitzendbureau Yald geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. We investeren in jou als individu en bieden maatwerkondersteuning tijdens elke fase van jouw logistieke carrière. Of het nu gaat om loopbaanadvies, sollicitatiebegeleiding of groeikansen, wij staan altijd voor je klaar.

Wacht niet langer!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden binnen de logistieke sector en neem vandaag nog contact op met uitzendbureau Yald. Samen bouwen we aan jouw logistieke succesverhaal, waarbij we jouw ambities en ons enthousiasme voor de logistiek combineren. Bereid je voor op een dynamische en lonende carrière in de logistiek met uitzendbureau Yald!