Vacatures in de Productie

Vacatures in de Productie

Werken in de Productie

Op zoek naar uitdagende vacatures in de productie waarbij jouw persoonlijkheid en fit met de bedrijfscultuur net zo belangrijk zijn als jouw werkervaring? Bij uitzendbureau Yald begrijpen we dat succesvolle matches niet alleen gebaseerd zijn op vaardigheden, maar ook op de juiste persoonlijkheid en een goede klik met het bedrijf. Ontdek onze unieke aanpak waarbij we verder kijken dan het cv en jouw persoonlijkheid centraal stellen.

Magazijnmedewerker Dagdienst

  • 40 - 40 uur
  • Nijkerk
  • € 2370 - € 2830 per maand

Zoek jij een afwisselende baan in het magazijn? Zoek jij een uitdaging waarbij je na een half jaar wordt overgenomen door de werkgever? Lees dan verder voor deze mooie job in regio Nijkerk. Functieomschrijving: Onze opdrachtgever in regio Nijkerk is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van koel- en vriesinstallaties. Dit doen zij voornamelijk voor supermarkten en andere bedrijven in …

Assemblage | Direct contract werkgever

  • 32 - 40 uur
  • Nijkerk
  • € 2350 - € 2850 per maand

Ben je op zoek naar een gevarieerde rol binnen de productie en logistiek? Heb je interesse in een uitdaging waarbij u direct in dienst komt bij de werkgever? Lees dan verder voor meer informatie over deze aantrekkelijke baan in de regio Nijkerk. Functieomschrijving: Onze werkgever, een familiebedrijf gespecialiseerd in grafische vormgeving met de focus op de productie van bedrukt kartonnen …

Geen passende vacature gevonden?

Laat je CV bij ons achter, dan gaan wij op zoek naar de baan die bij jou past.
Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Persoonlijke Matchmaking

We vinden niet alleen de juiste vacature voor jou, maar ook de juiste werkomgeving waar jouw persoonlijkheid tot zijn recht komt.

Diepgaande Evaluatie

We kijken verder dan jouw cv en evalueren jouw sterke punten, persoonlijkheid en werkvoorkeuren voor een optimale match.

Bedrijfscultuur

We zorgen ervoor dat je past bij de bedrijfscultuur en kunt gedijen in de specifieke werkomgeving.

Ondersteuning en Begeleiding

We bieden continue ondersteuning en begeleiding om jouw succes te garanderen.

Wacht niet langer!

Ontdek de mogelijkheden in de productiesector en neem vandaag nog contact op met uitzendbureau Yald. Bij Yald draait het om jouw persoonlijkheid en het vinden van de perfecte match in de productie.
Image

Recente vacatures

Junior Montagemedewerker
Junior Plaatwerker
Junior Timmerman Ede

Werknemers

Maak gebruik van onze vakkennis!
Meer info

Werkgevers

Minimale inspanning voor u en maximale inspanning voor ons.
Meer info